tiistai 24. joulukuuta 2013

Rauhallista joulua kaikille!

 
 
Rodi ja Sepi ja minä täällä ruudun takana toivotamme oikein rauhallista ja mukavaa joulua kaikille! Syökää enemmän kuin tarpeeksi ja nauttikaa lomasta, mulla ainakin se kestää huikeat kaksi ja puoli viikkoa.

Syksy on mennyt bloggaamatta, toivottavasti ette kumminkaan ole kadonneet mihinkään... Selitykseksi voin todeta lukiokiireet ja ehkä vähäsen oman laiskuudenkin. Koirien kanssa me ollaan hävettävän vähän tehty koko vuoden 2013 aikana, nimittäin vaan yhdet mätsärit. Toivottavasti ensi vuonna asiaan tulee muutosta...

Sepillä meni tässä ehkä reilu kuukausi takaperin jalka, kun se oli metsällä ja Rauno (isäpuoli, jonka koira Sepi virallisesti siis on) vahingossa astui sen jalan päälle. Nivelsiteethän siinä meni poikki ja Sepi oli pari viikkoa jalka paketissa ja tötterö päässä, nyt se on kuitenkin melko hyvin parantunut. Tosin se ei saa vielä vähään aikaan irti olla.

Rodille kuuluu hyvää muuten, paitsi että se on lihonut. En käsitä, miten se on päässy lihomaan kaksi kiloa (14 kg-16 kg). Huomasin sen syysloman jälkeen, kun palasin reissusta. Se on kuitenkin koko syksyn ollut metsällä niin en ymmärrä, miten noin on päässyt käymään. Epäilin jopa, onko se jotenkin sairas, mutta ei se muulla tavoin ole kyllä muuttunut mitenkään. No, ruokaa on vähennetty ja liikuntaa ainakin yritetty lisätä... Eiköhän se tästä pikkuhiljaa palaa ruotuun.

Tavoitteena olisi tässä alkaa taas vähän ahkerammin kirjoittelemaan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti