maanantai 29. lokakuuta 2012

Seinäjoki KV - äiti ja poika olivat parhaita!

Torstaina lähdimme siis Rodin kanssa ensin bussilla Ylivieskaan ja sieltä vaihdon kautta junalla Kauhavalle. Rodi oli kyllä ihmeen rauhassa ja nätisti koko ajan.

Jos nyt hypätään suoraan näyttelypäivään... Koikkereita oli ilmoitettu 14 ja tuomarina oli siis ruotsalainen Agneta Kappers. Rodin lisäksi urosten valioluokassa oli kaksi muuta koikkeria ja avoimissa yksi uros. Rodi liikkui oikein mukavasti, pöydällä nojasi aika paljon muhun, mutta antoi kuitenkin nätisti katsoa. Tuomari ei onneksi mitannut koiria. No, ERIhän sieltä sitten tuli, kuten kyllä tuli aika monelle muullekin. Niin siinä sitten kuitenkin kävi, että Rodi oli paras uros, sertin arvoinen ja saihan se vielä ensimmäisen CACIBinsakin! Oli kyllä hymy herkässä. Sen jälkeen sain vielä handlata pn-kehässä Wisestone Anastasiaa, joka sijoittui hienosti toiseksi. Mutta voiton pn-kehässä veikin sitten Seeda, Rodin äiti! Siinä sitten jouduttiin samaan kehään ROPista kisaamaan. Seedasta tulikin sitten hienosti ROP ja Rodista VSP. Seeda sai myös viimeisen CACIBinsa, onnea! Tuomarikin oli aivan ihmeissään, kun kuuli, että rotunsa parhaat olivat ihan äiti ja poika :)

Kaiken kaikkiaan aivan loistava reissu, Hannalla meni Laran kanssa myös hyvin, Lara sai EH:n. Hannalle suurkiitos näistä näyttelykuvista! Kaikki muut kuvat siis Hannan ottamia, paitsi viimeinen. Jos tämä linkki vaan toimii, niin sieltä löytyy muita kuvia Seinäjoen KV:stä, käykäähän kattomassa!

Nyt pitäisi seuraavaksi kuvauttaa Rodi, ja sitten voisi suunnitella seuraavia näyttelyitä. Katsotaan, olisiko mahdollista ulkomaille päästä vielä lähiaikoina. Ainakin jos nyt yrittäisi ensin metsästää toista CACIBia näistä Suomen kansainvälisistä :)

Arvostelun lisään pian tuonne Tuloksia-kohtaan.






1 kommentti:

  1. Paljon onnea ekasta CACIB:sta! Olipas hienoa, kun äiti ja poika olivat rotunsa parhaita :)

    VastaaPoista