maanantai 24. syyskuuta 2012

Ruskan väreissä

Rodi on tullut takaisin kotiin, eilen käytiin metsälenkillä ja sen jälkeen oli kuvaussessio pihalla. Ja teitä lukijoitakin on jo 20, kiitos kaikille! :)
Edit: Päätin nyt myös yhdistää Sepin ja Rodin blogit, ja tein molemmille esittelysivut. Rodi tulee edelleen olemaan tämän blogin "pääosassa", mutta jatkossa tulee ehkä jotain Sepin kuulumisia ja kuviakin :)






10 kommenttia:

  1. Huippu ihania kuvia! Värit on niin upeen näköset...:)

    VastaaPoista
  2. söpö rodiii! ja tosi nättejä kuvia muutenki, valot varsinki :)

    VastaaPoista
  3. Siis ihania kuvia! Oon varmaan kysyny ennenki mut mikä kamera ja putki sulla olikaan? :D Oon miettiny kameran vaihtoa ja nää on sen näkösiä kuvia mistä mää tykkään.. :D

    VastaaPoista
  4. Ois kiva tietää pystytkö pitään Rodia esim. metsälenkillä vapaana? Olen kuullut, että koikkeri olis vielä sen verran riistaviettinen, ettei voisi pitää. (:

    VastaaPoista
  5. Kiitos kiitos!

    Suvi// mulla on tuo canonin 600D, hyviä erikoisuuksia esim just tuo kääntyvä näyttö ja videokuvaus, tosi hyvä kamera! Putkina on mukana tullut 18-50mm ja sitten tuo vähän parempaa luokkaa oleva ef 200mm jolla oon nyt näitä kuvat ottanu :)Ehkä vähän turhankin hyvät kapistukset tälleen ihan aloittelijalle mutta ompahan ainaki millä kuvata!

    ano// aikaisemmin Rodi karkas aina tilaisuuden tullen, mutta tottelemattomuuden pystyi ehkä osittain laittamaan murkkuiänkin piikkiin. Nykyään Rodi pysyy tosi hyvin irti pihalla, agiradalla ja metsässä, jos on esim. joku lelu mukana. Välillä saattaa lähteä vaikka linnun perään, jos ei sillä hetkellä ole mitään tekemässä. Ei se silloinkaan kauas lähde. Jo pelkkä sana firsbee pitää sen aika lähietäisyydellä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ok, oon miettiny just tota 600D:tä tai 550D:tä. Täytyypi kattoa vielä mihin saa vaihdettua ja millä hinnoilla. :P Uus putkikin mietteissä mut katotaan lähempänä joulua... :D

      Poista
  6. Vau mitä kuvia! Ihan ammattilaisen ottaman näköisiä!! Huikeat värit myös :-)

    VastaaPoista