keskiviikko 13. kesäkuuta 2012

Utställningar i Piteå

Jag ska gå till Sverige! Kirjotetaanko se noin? :D
Eli kyllä, lähdemme heinäkuun viidestoista Rodin, Ellan ja Onnin kanssa Ruotsiin kansainvälisiin koiranäyttelyihin Piteåån! Onpa siistiä lähteä ensimmäistä kertaa "ulkomaille" näyttelyyn, vaikka suomalainen tuomari onkin! Tuomari on siis Eeva Rautala, onko hänestä kokemusta kellään?

Agility on nyt siinä vaiheessa, että neljä kertaa kuudesta ollaan käyty, ja tuo koira on aivan superi! Tänään se tais ekaa kertaa hoksata keppien idean, että ne todella täytyy pujotella, eikä vain hulluna kiskoa eteenpäin... Radan pätkät (lähinnä jotain hyppy-putki-muuri-pituus) on menneet täydellä vauhdilla ja kontaktitkin pelottomasti ja hyvin. Kuulostaa ehkä vähän oudolta, mutta Rodi menee aina täydellä innolla esteet, mutta sitä ei välttämättä kiinnosta herkut tai lelut, tai pitää koko ajan vaihdella millä palkkaa. Välillä jos liian monta kertaa menee radan, Rodi alkaa vaan hösöttämään ja käy suorastaan ylikierroksilla eikä silloin keskity kunnolla :D

Loppuun pari kuvaa, jotka on kännykällä napattu mummulasta, toukokuun lopussa.





2 kommenttia:

  1. Tsemppiä Ruåttinmaalle! Rautalasta olen kuullut pelkkää hyvää, on kuulema eläinlääkäri ja käsittelee koiria oikein nätisti. :) Eikä vissiin hirveän tiukka ole.

    VastaaPoista