sunnuntai 27. toukokuuta 2012

Tunnustus


Säännöt:

1. Nimeä 15 bloggaajaa
2. Kerro heille tunnustuksestasi
3. Kerro 7 satunnaista faktaa itsestäsi
4. Kiitä bloggaajaa, jolta sait tunnustuksen
5. Lisää The Versatile Blogger Awardin kuva postaukseesi

Sain tunnustuksen yllätys yllätys Hannalta, kiitos! :) En ole oikeastaan itsestäni kirjoittanut minkäänlaista "esittelyä", joten tulkoon se nyt tässä...

Olen syntynyt 3.1.97, ja menen syksyllä siis ysille. Asun haukiputaalla, joka on ens vuonna osa Oulua, joten ihan oululaisesta menen. Välillä kyllä ärsyttää asua täällä pohjoisessa kaukana kaikesta.

Rakastan matkustamista. En ole käynyt pariin vuoteen ulkomailla, ja matkakuume on kova. Olen käynyt Teneriffalla kahdesti, Ruotsissa, Virossa, Pariisissa, Kreikassa Zakynthoksella ja Chicagossa. Haaveena olisi päästä eri puolille Amerikkaa ja Lontooseen. Tykkään kyllä matkustella ihan Suomessakin :)

Perheeseeni on aina kuulunut eläimiä. Ensin oli sekarotuinen koira ja kani syntymästäni asti, ja kun niistä aika jätti, vuonna 2008 tammikuussa meille tuli Sepi, tollerin & englanninspringerspanielin sekoitus. Sepin kanssa aloitin koiraharrastukseni agilityn ja tokon parissa. Minulla on myös hamstereita, joiden kanssa harrastan esim. näyttelyitä: Suffeli & Ava. Kesällä 2009 sain Rodin, ikiomaksi koiraksi, jotta voisin sen kanssa esim. harrastaa virallisesti. Rotua olimme äidin kanssa katsoneet jo ennen Sepin hankkimista. Rodin koulutin itse. Onneksi oli kokemusta Sepin kanssa, koikkeria ensimmäiseksi koiraksi (varsinkin noin nuorelle kuin olin) kannattaa harkita tarkkaan. Rodi kyllä oppii helposti, mutta on sillä kyllä luja pää! Ilmeisesti monien koikkerit on sellaisia, että jos vähääkään korottaa ääntään, menee koira ihan paniikkiin. Veikkaanpa, että jos Rodia ottaisi niskasta kiinni ja heittäisi seinään, se tuskin korviaan lotkauttaisi. Välillä sitä on vaikea saada motivoitumaan, ja siltä puuttuu täysin sellainen miellyttämisenhalu mikä Sepillä on aina ollut. Rodissa on haastetta, mutta hetkeäkään en vaihtaisi sen kanssa pois!

Olen lisäksi harrastanut ratsastusta 6-vuotiaasta, soittanut pianoa koko peruskoulun ajan ja tehnyt tutkinnot 1/3 ja 2/3, soittanut itsekseni bassoa parin vuoden, kitaraa myöskin, ja onhan meillä myös bändi jossa laulan ja soitan bassoa. Olen myös käynyt musiikin teoriakurssit 1/3 ja 2/3.

Musiikki kuuluu siis tosi vahvasti elämääni, mulla on monta lempibändiäkin joita fanitan, niistä esimerkkeinä Hanoi Rocks, Michael Monroe, Green Day, MCR, Paramore, Nightwish, Guns 'n' Roses, HIM, Nirvana... Ysin jälkeen aion hakea Madetojan musiikkilukioon, ja toivon kyllä todella että pääsen sinne.

Tällä hetkellä ei ole muuta mielessä kuin kesäloma. En malta oottaa että pääsee uimaan, ajamaan tolla meidän veneellä (kun vihdoinkin saan ajaa sillä!), Qstockiin (siellä on Michael Monroe), riparilta (saan ainaki kameran:D). Tosin mun pitää kesäkuu hoitaa pikkusiskoa, mikä tarkoittaa etten saa nukkua, mutta saanpahan rahaa!

Vielä yksi asia minusta. Tosin ei nuo muutkaan asiat varsinaisesti musta kerro, mutta....
Stressaan ihan liikaa kaikkea, en itekään tajua miten kestän. Jännitän ihan hurjasti esiintymisiä ja kokeita, ja olen ihan liian pinnallinen ja tarkka koulun suhteen. Kehään menemistäkin koirankin kanssa jännitän aina ihan kuset housussa vaikka olen tehnyt sen sata kertaa ennenkin.

Noniin, tuossa oli jotain sekavaa jota kukaan ei edes jaksanut lukea loppuun, hah :D Laitan tässä tunnustuksen muutamille:

Miko
Me and my dream dogs
Paparazzie
Tassunjälkiä sydämessä
Nellie-Dellie

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti